"Ammattitaito näkyy ja tuntuu!"

Palvelut

Laajan palveluvalikoiman verhoomo

Verhoiluliike Räsänen Virpi verhoilee Savonlinnassa vankalla ammattitaidolla kaikenlaiset huonekalut ravintolalooseista laiskanlinnoihin. Verhoomossa valmistetaan myös esimerkiksi istuinsuojia. Tutustu yritykseen!

Verhoilu

Suunnittelen verhoilutyön aina huonekalun historian ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Suunnitteluvaiheessa myös sovitaan, kuinka suurelta osin verhoilua ja esimerkiksi pehmusteita uusitaan. Jos huonekalu todetaan todella huonokuntoiseksi, voidaan vanhat materiaalit poistaa runkoa myöten ja korvata uusilla. Asiakkaan niin halutessa pyrin entisöimään huonekalun mahdollisimman pitkälle alkuperäistä vastaavaksi.

Julkiset tilat ja yritykset

Toteutan myös julkisten tilojen sekä ravintoloiden ja kahviloiden verhoilutöitä. Kysy alustava hinta-arvio, teen arvion maksutta.

Kankaat

Verhoomo myy laajalla valikoimalla laadukkaita verhoilukankaita. Kangasvalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tyyliin ja jokaiselle huonekalulle.

Kankaat valitaan kalusteisiin usein käyttötarkoituksen mukaan. Tv-huoneen sohva kuluu käytössä huomattavasti enemmän kuin makuuhuoneen lepotuoli myös lapset ja lemmikit tulisi ottaa huomioon. Autan kankaiden valinnassa mielelläni ja myyn kankaita kotikäyttöön myös erikseen.

Arviointi ja hinnoittelu

Teen myös huonekalujen kunnostustarpeen arviointikäyntejä myös yksityiskoteihin. Mikäli mietit uudelleenverhoilua ja haluat suuntaa-antavan hinta-arvion, lähetä kuva sähköpostitse ja laita mukaan tietoa, minkälaisesta työstä on kysymys sekä päällystystoiveet, ovatko pehmusteet uusimisen tarpeessa ja muut huomioonotettavat seikat.

Verhoilukohteet ovat hyvin erilaisia ja työn hinta vaihtelee tehtävän työn määrästä ja käytetyistä materiaaleista riippuen. Annan alustavan hinta-arvion valokuvan ja asiakkaan antaman selostuksen pohjalta, mutta luotettavin arvio syntyy toki nähdessäni kalusteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »